Appniversare fericita cu Bday

Atunci cand listele de cadouri incep pe hartie, tot acolo raman. Dovada? Teancul de hartii. Motive? Hartia nu trimite notificari. Solutia vine de la Bday, aplicatia care te aduce in prezentul tech-friendly in 3 pasi si cateva miscari super utile planurilor de viitor. Cu Bday vei spune “la multi ani” alaturi de cadoul potrivit, nu cu intarziere.

woman-3083377.jpg

Pasul 1

Downloadeaza aplicatia Bday si permite-i sa-ti trimita notificari. Fara batai de cap, lecitina, chakre aliniate sau exercitii de memorie, Bday app te ajuta sa iti pastrezi pozitia avantajoasa si sa contribui cu cadouri perfecte la evenimentele din viata celor dragi, direct de pe telefonul tau.

Pasul 2

Dupa ce vei introduce numarul de telefon, vei primi prin SMS un cod de verificare. Ulterior introducerii codului, completezi strictul necesar: numele, data nasterii, orasul de rezidenta.

Man Trying App
Using a Touch Phone

Pasul 3

Aplicatia are nevoie de acces la contactele tale. Te invitam sa rasfoiesti Termenii si Conditiile, a caror acceptare este obligatorie. Securitatea informatiilor este de rang inalt, contactele tale nu sunt stocate si nu vor fi impartasite cu terti. Niciodata. Aplicatia Bday iti afiseaza lista persoanelor din agenda telefonului cu care te poti conecta deja si iti da posibilitatea de a invita via SMS alti prieteni care inca nu stiu cat de fericiti ii va face Bday app.

1, 2, 3 …siii te poti pune pe treaba.

In lista de contacte, [swipe dreapta] inseamna [follow] astfel vei fi la curent cu toate dorintele respectivului prieten, iar cu un simplu [swipe stanga] poti deschide o conversatie sau poti da start unui [grup de cadouri]. Numesti grupul, inviti prietenii si va este mult mai usor sa hotarati ce cadouri sunt potrivite, mai ales ca nu exista pericolul de a strica surpriza sarbatoritului. Pe bune acum, in Bday app nu poti trimite din greseala mesaj sarbatoritului.

phone-2910686.jpg
app store hover.png
google hover.png

©2019 by Bday Entertainment SRL