Search

Bday x Krack sau Krack x Bday

Updated: Aug 20, 2019

Alaturi de prietenii de la Krack (https://www.krack.ro) avem un super concurs. Btw, dope hainele lor. Le-am descoperit prin lista cadourilor din Bday. Apoi am intrat pe site si ne-am clatit ochii. Si ne-a placut si sloganul lor: Based on a real story! Exact asa a aparut si Bday, din nevoi si dorinte reale si din dorinta de a face ziua de nastere "great again".


Cine este Krack? Este mult mai simplu sa vorbim (se citeste scriem) utilizand cuvintele lor:


"Krack este un streetbrand de lifestyle romanesc care isi doreste sa aduca in prim plan calitatea la fiecare nivel al creatiei: design, mesaj, si nu in ultimul rand, materiale folosite. Proiectul isi propune asadar sa ofere tinerilor o alternativa solida pe nisa deja existenta de streetwear, dorind totodata sa ridice stacheta in ceea ce priveste cultura urbana locala."


Asadar, ideea de a adauga produsele unui brand romanesc in catalogul de idei de cadouri Bday pare fericita.


Bday Krack Wish list
Krack Wish List on Bday

Suna fain sa avem un brand romanesc de top alaturi de Bday. In afara produselor faine, de oferit sau de primit cu ocazia zilei de nastere, din cand in cand, vom avea si promotii.

In acest caz, va recomandam sa cautati produsele Krack aflate in lista cadourilor publice de pe Bday. In descrierea lor, o sa gasiti un cod de reducere de 10%. Atentie, este valabil pana pe 10 septembrie.


Nu uitati sa urmariti profilul Krack de pe Bday. Se numeste KRCK BRND si il puteti gasi usor.

De ce sa-i urmariti:


-idei faine de cadouri

-stim din surse interne ca vor veni si alte cadouri pentru utilizatorii Bday. Doar in Bday.


Nu incheiem fara a cita iar din prezentarea Krack:

"

Construit sub sloganul „based on a real story”, Krack inseamna muzica, hip-hop, atitudine, graffiti, dj-s, b-boys & b-girls, vinyl-uri, skateboard-ing, biciclete, fashion, proteste, distractie, creativitate, libertate. Pasiunea pentru streetbrand-uri o am de cand eram pustan, incepand cu WU Wear, Ecko, sau Mecca si continuand cu cele care sunt acum pe val.

"


Happy gifting!