Search

Ce inseamna BDAY app pentru viitorul cadourilor?

... de bine pentru toti cei implicati intr-o aniversare: unii vor depune mai putin efort, reusind totodata sa faca bucurii celor sarbatoriti, iar per ansamblu toata lumea poate fi mai fericita, cu fiecare aniversare reusita si cadou perfect. Ce este nou? Faptul ca BDAY app ne ofera avantajul de a spune “La Multi Ani” alaturi de cadoul potrivit, nu cu intarziere. Cum se petrece aceasta magie? Tehnic, comunicand eficient din toate directiile.
Perspective optimiste si moderne asupra aniversarilor


Avand o vedere clara asupra succesiunii zilelor de nastere ale prietenilor si familiei, vei putea alege aniversarile in care poti si doresti sa te implici, te vei putea pregati din timp, avand acces la lista de dorinte a persoanei dragi, si viceversa. Vei vedea cum BDAY app elimina partea neconstructiva a cautarii cadourilor (aka. ghicitul cadourilor) si vei ajunge sa ti se para complet strain faptul ca obisnuiai sa banuiesti ce cadou sa cumperi. In mod natural, vei simti si avantajele comertului online prin faptul ca din BDAY wishlist ai link direct la magazinele online de unde vei putea achizitiona cadoul rezervat. Daca pana acum era dificil sa tii pasul cu subtilitatile evolutiei gusturilor prietenilor si familiei, folositi cu totii BDAY app, va fi un mare ajutor!


Timp suficient pentru alegerea si achizitionarea cadoului potrivit


Cu BDAY app alegerea si achizitionarea cadoului potrivit se intampla mult mai rapid. Intr-un magazin online ajungi instant, produsul este livrat in cateva zile, spre deosebire de cumparaturile clasice, cu deplasari de 30-40 min, cautari frustrante de loc de parcare, stat la cozi si repetat schema drumului spre casa, eventual, in conditii si mai neprielnice de consum de timp. Da, nici distanta nu mai este un obstacol in calea fericirii tale, fie ca te aniversezi sau aniversezi. Acum poti inclusiv comanda online si dispune livrarea cadoului la alta adresa (aviz rudelor de peste hotare).


Conectivitate si timp de calitate cu cei dragi


Secolul 21 inseamna conectivitate iar, in concret, si ca vietile noastre s-au diferentiat treptat de cele ale generatiilor trecute. Acum comunici instant, posibilitatile tehnologice de a fi conectat cu prieteni sau membri ai familiei, aflati oriunde in lume (chiar si daca ai rude in Statia Spatiala Internationala), sunt la indemana majoritatii. Si ocaziile de a oferi sau primi cadouri sunt din ce in ce mai multe, iar timpul nostru liber din ce in ce mai limitat.

Era cazul de o schimbare calitativa in vietile noastre, dupa atatea cantitative, care ne ocupa timpul.
Sarbatorirea autenticitatii si implinire


Oricat de mult dorim sa ne ascundem dupa propriile impresii ale succesului, ori dupa sintagme de tipul „gestul conteaza”, se pare ca nu facem cadouri reusite. Desigur nu vorbim despre vreo vina, ci mai degraba despre nepotrivire de intentii intre sarbatoriti si cei care ofera cadourile. Un studiu din 2018, publicat in Psychological Science arata ca ne invartim in cercuri vicioase: nu doar alegem cadouri pe care primitorul nu le-ar fi ales pentru sine, ci si cei care primesc cadourile transmit semnale care nu corespund realitatii lor interne. De ce sa nu fii sincer? De ce sa fie secreta lista cadourilor dorite? Bine ai venit in viitor, wishlistul din BDAY app poate fi sursa veritabila de bucurii! Tot ce trebuie sa faci, in afara de a downloada & instala Bday, este sa ai un wishlist fidel personalitatii tale si sa-ti inviti prietenii si familia sa-l consulte inainte de a-ti cumpara cadouri bazandu-se pe banuiala. 


BDAY app ne propune un exercitiu calitativ si ne ofera uneltele prin care sa ne facem ZIUA buna. Haideti asadar sa NE GANDIM la ce e MAI BUN, FRUMOS si UTIL pentru viitor si contribuim activ la fericirea celor din jur.app store hover.png
google hover.png

©2019 by Bday Entertainment SRL