Search

Cum sa primesti cadoul perfect

Updated: Jul 24, 2019

Cei care iti spun ca e usor sa daruiesti si primesti cadouri, mai ales cadoul perfect, ori contribuie activ la wishlistul aplicatiei Bday, ori se numara printre cei care sustin ca doar gestul ar conta si nu-si bat prea tare capul. Noi vrem sa te stim mereu orientat pe solutii inteligente, asadar iti propunem un checklist care te va ajuta sa primesti sau daruiesti cadoul perfect.


Update la codul manierelor


Smartphone de-am fi, modul nostru de operare ar avea mai mereu nevoie de actualizare. In cazul de fata am primi o notificare de genul: alatura-te celor care abordeaza inteligent aniversarile si downloadeaza aplicatia Bday.


Iar, apropos de gesturi care conteaza, decat sa ne mai ascundem dupa clisee, spre avantajul aniversarilor cu adevarat fericite, ar fi sa impartasim prietenilor si familiei vestea utilitatii Bday wishlist-urilor. Tehnologie speciala care “transforma” radical piatra de pe inima in cadoul mult-asteptat. #alexcumaistiut #mihainustiamcajocisah


Pana de curand se spunea ca ar fi de bonton sa intampini orice cadou cu un zambet, pesemne ar fi fost mai importanta grija celorlalti decat cadoul tau. Dar timpul tau pe planeta asta de ce sa nu fie sarbatorit cu fastul care se cuvine? Sigur, fii politicos, zambeste! Cel putin din punct de vedere al utilizarii musculaturii fetei, un zambet te costa mai putin decat sa te incrunti.


Fura meserie de la Mos Craciun!


Indiferent de anotimp, gandeste la rece, ca la Polul Nord: faci o lista, o verifici de doua ori, te gandesti ce istoric de cadouri impartasesti cu persoana, iar la final, toata lumea petrece, primeste cadourile ravnite si e multumita.


Invata din greselile altora


La multi ani, ti-am luat parfumul asta, pe care l-am primit de ziua mea, dar nu mi-a placut”. Drumul spre re-gifting e pavat cu bune intentii, dar ce te faci daca ajuge parfumul inapoi la tine? Fi prevazator, fa-ti o asigurare pentru zile de nastere mai bune, downloadeaza azi aplicatia Bday si adauga in wishlist ce-ti doreste inima.


O imagine face cat o mie de cuvinte


Cadoul dezirabil, inspirat, tangibil, inedit, surprinzator, generos, luxos, haios, experiential, care reflecta personalitatea sarbatoritului, care simbolizeaza relatia voastra… nici n-am ajuns la 1000 de cuvinte si deja e prea mare presiunea! Nu sta pe ganduri, mai bine incepe sa construiesti wishlistul, poza cu poza!


A face un cadou se poate dovedi a fi o piatra de incercare pentru multe relatii, insa nu si atunci cand stii ce iti doresti, cand tu, prietenii si familia aveti acces la wishlist-urile Bday, iar notificarile va tin la curent cu succesiunea evenimentelor.


Problemele apar atunci cand daruitorii si primitorii sunt in contratimp, cand unul alege cadoul concentrandu-se pe elementul surpriza sau dezirabil si il ofera unei persoane interesate de cadouri practice, ori invers. In rest, cu Bday poti avea doar surprize placute.