Search

Placerea organizarii petrecerii de ziua ta mai mare decat bataia de cap cu care vine la pachet?

Durerile clasice ale unei petreceri de ziua ta


Fie ca iti place sau nu, ai venit pe lumea asta, implicit ai o zi de nastere. Iar emotiile care ne anima pe acest subiect sunt de cele mai multe ori de tipul “love it or hate it”. In oricare dintre aceste categorii te-ai afla, parca iti e nu stiu cum sa nu faci chiar nimic de ziua ta. Asa ca ajungi de fiecare data sa iesi cu prietenii la o bere sau sa-ti chemi un grup restrans la tine acasa. In acest context, ia si organizeaza petrecerea! Alege locul, mai nout tema :D, comunica aceleasi detalii pe enspe grupuri de Whatsapp, raspunde fiecaruia la intrebari legate de dress code si altele asemenea aspecte importante.


Nu-i de mirare ca uneori te lasi pagubas si preferi sa-ti asumi riscul ca cineva sa-ti organizeze o petrecere surpriza. Nici nu stii ce iti da mai multe dureri de cap, fiindca toate vin cu presiunea de a arata cat esti de fericit, ce bucuros esti ca ai asemenea prieteni si eventual cat de mult te bucuri de cadourile pe care le-ai primit si de a caror inutilitate nu ai niciun dubiu. Ca sa nu mai vorbim ca impreuna cu ele, primesti si “obligatia” la reciprocitate. Revenim mai jos si pe acest subiect.


Cum ar arata solutia ideala pentru organizarea de evenimente personale?


Printr-un exercitiu de imaginatie, haideti sa conturam cam cum ar arata o asemenea solutie.


1. In primul rand, trebuie sa fie o aplicatie. Cred ca suntem cu totii de acord cu asta. Ma rog, mai putin amishii. 🙂


2. Apoi, sa-ti permita sa creezi un eveniment in maxim 3 minute: De la tema si numele petrecerii la data, ora, locatie si o descriere simpla si clara, astfel incat lumea sa nu te bombardeze imediat cu telefoane de clarificare.


3. Acum e-acum, caci aplicatia ar trebui sa permita sa-ti inviti toti prietenii pe care ti-I doresti langa tine la un asemenea eveniment. Odata invitati, acestia vad detaliile evenimentului si cine mai vine. Discutii cu siguranta vor fi, insa acestea se fac intr-un chat cu toti invitatii care au confirmat prezenta. (Asa e?)


4. Tot aici e locul in care toti invitatii posteaza, chiar in timp real, pozele facute la petrecere, astfel incat nu e nevoie sa te rogi de fiecare sa ti le trimita, tu sa faci centralizare si-apoi sa dai acces cumva tutror.


Pare complicat. Si totusi, exista!


Se numeste Bday si este visul devenit realitate al oricarui sarbatorit (si nu numai). Odata descarcata (de aici), iti poti invita contactele din telefon sa-ti devina prieteni in aplicatie. Incearc-o si spune-ne cum ti se pare.


Ah si inca ceva! Aplicatia iti mai rezolva si alte dureri:


-> iti reaminteste zilele de nastere ale prietenilor sau zilele speciale din famile – tu decizi cand

-> iti ofera acces la cadourile din wishlist-ul prietenilor, adica mergi la sigur si castigi timp. Si da, la randul tau ai ocazia sa-ti faci lista cu propriile cadouri preferate.

-> te ajuta organizezi alegerea in grup a unui cadou pentru un prieten comun


Daca visezi la mai mult decat atat, scrie-ne ce alte dureri de cap ai vrea sa-ti mai ia!app store hover.png
google hover.png

©2019 by Bday Entertainment SRL